Campersplaats
                                                                    Berkenkamp 59  5434 PC Vianen

            "Ons Plekske"                  N 51.71602  E 5.84489

 
 

Grave

 

Grave (+/- 10 km van ons vandaan) is een bezienswaardig vestingstadje aan de Maas met tal van historische woonhuizen , enkele kerken, overblijfselen van de militaire activiteiten, de Maaskade enzovoort. Op het einde van de 13e eeuw gesticht door de Heer van Land van Cuijk.

 

 De Graafse Straatjes vindt u in het historische centrum van Grave, waar u een verrassend aantal monumentale panden, straatjes en pleintjes kunt ontdekken en eventueel middels een stadswandeling de Graafse historie kunt ervaren.

In deze gezellige straatjes van Grave vindt u een enorm assortiment aan bijzondere winkels, van kunst, antiek, design, boeken en woonaccessoires tot schoenen, mode, cadeaus, bloemen en delicatessen. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe tas, tapasschaaltjes, dat aparte paar schoenen, een antieke deurknop of een origineel cadeau, in de GraafseStraatjes zult u zeker slagen. Bijzonder aan de Graafse Straatjes is de combinatie van unieke winkels, een veelvoud aan terrassen en een hoogstaand culinair aanbod in een ambiance van een authentiek vestingstadje